eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Utas a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új elektronikus bérletét használja Budapesten, a Deák téri metrómegállóban 2017. július 18-án. A napokban elindította a BKK az online jegy- és bérletvásárlási felületet, amelyre a vásárlóknak minden nap be kell majd lépniük. Először teljes árú és tanuló, félhavi és havi Budapest-bérletek, 24, 72 órás és hetijegy vásárlására lesz lehetőség.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nem is gondolnánk, hogy hasít a BKK mobiljegye

Csaknem félmilliárd forintért vett eddig jegyet, valamint bérletet az a több mint 100 ezer ügyfél, akik használatba vették a budapesti mobilos fizetési lehetőséget.

A számok alapján jól kezdett a budapesti tömegközlekedésben a mobilos jegy- és bérletértékestés. A tavaly őszi indulás óta közel bruttó 465 millió forint forgalmat produkált a Budapesti Közlekedési Központnál, az ügyfelek pedig több mint 115 ezerszer töltötték le a hozzá szükséges applikációt – írja a Napi.hu.

A BKK továbbra is gyűjti az ügyfelektől és a rendszer működéséről a tapasztalatokat és visszajelzéseket, amelyek alapján több, a mobiljegy rendszer működését javító módosítást hajtott már végre, valamint tervez megvalósítani, ezért az aktív promóció ellenére

a BKK továbbra is próbaidőszaknak tekinti a jelenlegi fázist.

Arról viszont nem tudtak nyilatkozni, hogy a mobilfelhasználók a papír alapú bérletüket cserélték le, vagy a mobilos lehetőség hatására új vevők léptek be, amivel fehéredett a város tömegközlekedése.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×