eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Mi köze a hibrid felhőnek a hosszúkardvíváshoz? (x)

Az ITSH a kollégákkal együtt dolgozik az összképen.

A hibrid felhőben és a hosszúkardvívásban közös egy igazán sokszínű egyéniség, akinél a két terület nem csak remekül kiegészíti, hanem erősíti is egymást. Benedek Bence az IT Services Hungary kampányában óriásplakáton és rövidfilmben meséli el, hogyan lehetséges ez.

Miért jelentkeztél a kampányra?

Az egyik fő hajtóerő a kíváncsiság volt: roppantul érdekelt, hogyan zajlik egy ilyen kampány, korábban soha nem vettem részt ilyesmiben. Alapvetően befelé forduló személyiség vagyok, így igazi kihívásként éltem meg, hogy a komfortzónámból kilépve a saját arcommal képviseljem a céget.

Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

A kampány címével összhangban valóban együtt dolgoztunk az összképen. Érdekes volt látni, ahogy a rajzon megelevenedik a munkahelyi és a magánéletem. A grafikus remekül megrajzolta például a hibrid felhőt, amivel dolgozom. A videóforgatás ezután könnyen ment: a rajzolás során már kialakult a fejemben egy vezérfonal. Kíváncsian várom az óriásplakátot, hiszen nem minden nap készíthetek közös szelfit saját magammal.

Mit árul el a rajz az ITSH-ról és a munkádról?

Ahogy a rajz is mutatja, azért szeretek itt dolgozni, mert a fejlett vállalati kultúra egyszerre támogatja a szakmai és személyes fejlődésemet is. Nemzetközi hátterének és szerepének köszönhetően az ITSH stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. Lényeges, hogy céges szinten nem részfeladatokat végzünk, hanem komplex projekteket és izgalmas feladatokat valósítunk meg.

Nálunk mindenki az ambíciói szerint kereshet új kihívásokat vagy területeket a cégen belül, amihez jelentős segítséget kapunk. Számomra például nagyon fontos, hogy számos tréninglehetőség közül választhatok, és minden kérdést meg tudok beszélni a vezetőimmel.

És végül, hogy fér össze a vívás és a felhő?

Számomra nagyon fontos, hogy a szenvedélyemben, a történelmi kardvívásban is kiteljesedhessek. Tavaly válogatott vívó lettem, és ez elég sok edzést követel. Az ITSH abban segített, hogy szinte teljes munkaidőben otthonról dolgozhatok. A munkában szerzett tapasztalatomat pedig kamatoztatni tudom a versenyzésben, amit ezután visszaforgatok a szakmámba.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!

(x)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×