eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Tarlós István főpolgármester (b2) és Karácsony Gergely, Zugló polgármestere (b3) a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza dísztermében 2017. április 5-én. A közgyűlés döntött a római-parti védmű Duna-part menti nyomvonalon történő megépítéséről.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Tarlós István, Karácsony Gergely és Puzsér Róbert az InfoRádióban

Az InfoRádiió Aréna című műsorában, a kampány utolsó hetében készült beszélgetéseket teljes terjedelmében megnézheti, illetve meghallgathatja itt.

Tarlós István főpolgármester, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje egyebek mellett beszélt a Borkai-ügyről és arról is, mi a vélemény a mostani kampányról.

Karácsony Gergely, a DK, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd által támogatott főpolgármester-jelölt egyebek között beszélt a zuglói parkolási rendszert ért bírálatokról, a nyilvánosságra került hangfelvételről és arról is, hogy szerinte mi a vasárnapi választás tétje.

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt úgy véli, a jelenlegi párokkal már nem nagyon lesz találkozási pontja, szerinte manapság már egyre kevésbé lehet és egyre nagyobb hiba pártpolitikáról beszélni.

Az önkormányzati vlasztással kapcsolatos összes cikkünket megtalálja ITT!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Először nyerte el magyar táncművész a balettvilág egyik legrangosabb elismerésének számító Benois de la Danse-díjat: Balázsi Gergő Ármin a legjobb férfi táncos díját kapta megosztva Artyemij Beljakovval, a moszkvai Bálsoj vezető táncosával. A Pygmalion-hatás címmel bemutatott produkcióban nyújtott alakításáért jelölték az elismerésre. Balázsi Gergő Ármin az InfoRádióban azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy első magyarként haza tudta hozni ezt a díjat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×