eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Császy Zsolt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt értékesítési igazgatója (b) Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (b2) és Herényi Károly, az Magyar Demokrata Fórum (MDF) volt elnökhelyettese (b3) társaságában Tökölön, mielőtt bevonult a börtönbe 2017. szeptember 19-én. Császy Zsoltot június 8-án, Tátrai Miklóssal együtt, harmadfokon ítélte jogerősen letöltendő börtönbüntetésre a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében. Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi igazgatója három, Császy Zsolt két és fél év börtönbüntetést kapott.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Herényi Károly nagy bejelentést tett

"Megfelelő mérlegelés után úgy döntöttem, hogy élve a demokrácia legfontosabb alapintézménye adta joggal, a választás és a választhatóság jogával, az őszi önkormányzati választáson független jelöltként elindulok a polgármesteri tisztségért" - Balatonföldváron.

Herényi Károly volt MDF-es politikus és képviselő a Facebookon jelentette be csütörtökön, hogy vissza kíván térni a politikába, méghozzá Balatonföldvár polgármestereként.

Független jelöltként indul.

A többi kiderül nyilvános bejegyzéséből.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×