eur:
394.54
usd:
364.24
bux:
71121.47
2024. július 8. hétfő Ellák
Összeroncsolódott személyautó és kamion az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében 2019. május 2-án. A két jármű frontálisan ütközött az autóút 26-os kilométerénél, a balesetben az autó egyik utasa meghalt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Kiderült, ki halt meg az M2-es tragédiában Dunakeszinél

Két szolgálaton kívüli rendőrnő utazott abban az autóban, amelyik frontálisan ütközött egy kőszállító kamionnal.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, meghalt annak az autónak az utasa, amelyik egy kamionnal ütközött össze csütörtökön az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében. A Dunakeszi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja a tragédia körülményeit.

A 24.hu megtudta, hogy a kamionnal frontálisan ütköző autóban két szolgálaton kívüli rendőrnő utazott, az információt Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a portálnak megerősítette. A főügyészségi katonai ügyész azt is közölte, hogy a nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja majd le az iratok átvétele után

A 24.hu úgy tudja, hogy a balesetben megsérült másik rendőrnőt életveszélyes állapotban került kórházba.

Címlapról ajánljuk
Fogcsikorgató megállapodás Németországban a költségvetésről

Fogcsikorgató megállapodás Németországban a költségvetésről

Hónapok óta zajlott a jövő évi költségvetés tervezetének vitája a német kormánykoalíció három párja között. A szorító egyik sarkában a szociáldemokrata SPD és a Zöldek Pártja, míg a másikban a szabad demokrata FDP, élén a pártelnök-pénzügyminiszterrel, Christian Lindnerrel. A nézeteltérések olykor olyan élesnek tűntek, hogy elemzők a koalíció felbomlását sem zárták ki. A három párt közötti mostani megállapodással ez a veszély egyelőre legalábbis elhárult.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×