eur:
395.1
usd:
367.97
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Vízirendőrök segítenek a kutatásban Balatonmáriafürdőn, ahol  eltünt egy huszonnégy éves férfi a tó vízében. A vízi mentők víz alatti radarral rövid idő alatt megtalálták a fiatal férfi holttestét.
Nyitókép: MTI/H. Szabó Sándor

Aki nem tud mit kezdeni a széllel, így jár a Balatonon

Még csak május eleje van, de máris felbukkantak az első felelőtlenek a magyar tengeren.

Erős szél volt a Balatonon a munka ünnepén, ezért az idei szezon első mentéseit máris végre kellett hajtani a magyar tengeren - írja a Sonline.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság siófoki irányítóközpontjába érkezett a telefonhívás arról, hogy a hívó ismerőse egy csónakkal beevezett a tó közepe felé, de a feltámadt szél miatt nem tud visszatérni a partra Badacsonyban.

A siófoki vízirendőrök haladéktalanul keresni kezdték a csónakot, amelyet a parttól mintegy 500 méterre találták meg. Az egyenruhások a csónakot vontára vették, és az utasával együtt biztonságban tették partra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×