eur:
388.55
usd:
361.99
bux:
69134.99
2024. május 9. csütörtök Gergely

Brutális karambol az M3-ason, hatalmas a dugó

Két kamion és nyolc személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, az 50-es kilométernél.

A kerekharaszti pihenő közelében történt balesethez az aszódi és a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották. A forgalom a leállósávban halad, a torlódás már most jelentős.

Az elsődleges információk szerint négy ember könnyebben megsérült - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az úton rekedt utasokhoz melegedőbuszt küldtek.

Címlapról ajánljuk
Mekkora esélye van von der Leyennek az újraválasztásra?

Mekkora esélye van von der Leyennek az újraválasztásra?

Magyarországnak még három EU-tagállamot maga álláspontja mellé kell állítania, ha meg akarja akadályozni Ursula von der Leyen európai bizottsági elnöki jelölését - mondta az InfoRádióban Kalas Vivien, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézetének munkatársa.

Budapesten tárgyal a kínai elnök

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Próbálnak irányba állni a tőzsdék

Próbálnak irányba állni a tőzsdék

A hét első felében határozott emelkedést láttunk a tőzsdéken, bár a momentum tegnapra kissé lassult az USA-ban, és ma reggel is vegyes összkép látszik az ázsiai tőzsdéken, bár a kínai piacok kaptak egy nagyobb lökést attól, hogy a vártnál erősebb külkereskedelmi adatokat közöltek ma az import tekintetében. Eközben viszont továbbra is a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek a befektetők, a holnap ilyen szempontból itthon is kiemelten fontosnak számít, hiszen a két legnagyobb blue chip, az OTP és a Mol is pénteken hajnalban teszi majd közzé a legfrissebb számait. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti, a kereskedés első szakaszában nem alakult ki határozott irány Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×