eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Drogdílereket kapcsoltak le a zuglói rendőrök - videó

Kábítószer, lopott autó, fegyver - a zuglói rendőrök hat személyt elfogtak, társukat, Juhász Norbert Tamást továbbra is keresik.

A rendőrök Budapest XIV. kerületében, a Füredi úton 2018. november 15-én éjfélkor igazoltatták a 34 éves É. Zoltánt, a táskájában 28 gramm speedet találtak. A nyomozók a budapesti lakásánál tartott kutatáskor ellenőriztek egy autót, amelyről kiderült, hogy lopott.

A nyomozás eredményeként a zuglói rendőrök azonosították R. Lajost, akitől a férfi korábban az autót vásárolta, illetve R. Józsefet, akitől a kábítószert vette. A 34 éves R. József és párja, a 30 éves M. Zsanett budapesti otthonában 402,1 gramm kábítószergyanús anyagot és 54,49 gramm amfetamint, azok adagolásához használt eszközöket, valamint készpénzt foglaltak le.

A zuglói nyomozók a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival elfogtak további két budapesti kábítószer-kereskedőt, a 33 éves T. Balázst és a 32 éves F. Lászlót. Utóbbinál a kutatás során 105,64 gramm kábítószergyanús növényi anyagot találtak, valamint két fegyvert, illetve több lőszert.

Három férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgattak ki. M. Zsanettet kábítószer birtoklása, míg É. Zoltánt kábítószer birtoklása, orgazdaság és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt, továbbá R. Lajost lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök kezdeményezték a három díler letartóztatását.

A nyomozók az üggyel kapcsolatban keresik Juhász Norbert Tamást, aki ellen 2018. november 16-án kábítószer-kereskedelem bűntett miatt körözést adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Juhász Norbert Tamást felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×