eur:
393.83
usd:
363.43
bux:
71309.02
2024. július 8. hétfő Ellák
Elektromotoros meghajtású modern Solaris trolibusz és korszerű autóbuszok a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér téri végállomásukon. Műholdas rendszerrel ellenőrzött menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vonalain, kényelmesebbé és kiszámíthatóvá téve a kozösségi közlekedést. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Jászai Csaba

Négynapos hétvége: közlekedés, parkolás, boltok - fontos információk

Négynapos ünnep következik, ami érinti a közösségi közlekedést, a fővárosi parkolást és a boltok nyitvatartási idejét is.

A négynapos ünnepen a bevásárló-központok és az áruházak csupán 23-án, kedden zárnak be.

A fővárosban a közterületi parkolásért - néhány frekventált helyet leszámítva - a négy napban nem kell fizetni.

A BKV járatai szombaton és vasárnap a megszokott hétvégi menetrend szerint közlekednek.

Október 22-én, hétfőn a szombati, 23-án, kedden a vasárnapi és ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Az M3-as metró hétfőn és kedden is egész nap közlekedik Kőbánya-Kispest és Lehel tér megállók között.

Az északi szakaszon továbbra is buszokkal pótolják a felújítás miatt nem közlekedő szerelvényeket.

A vonatok vasárnap és hétfőn ünnepnapi, október 23-án, kedden vasárnapi menetrend szerint közlekednek majd - derül ki a MÁV közleményéből.

A Volán-társaságok vonalain a hétvégén a megszokott rendben közlekednek a buszok, hétfőn a szombati, kedden pedig a vasárnapi menetrend lesz érvényben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Adót emel a kormány - Ütik a forintot

Adót emel a kormány - Ütik a forintot

Kis gyengüléssel kezdte a napot a forint, miután múlt hét végén a jegyzés eltávolodott a 400-as szinttől az euróval szemben, ám gyorsan erősödésbe fordultunk, majd ismét gyengülésbe. A dollár mozgattaa forintot ma reggel is, a kormány bejelentésére, amely szerint új különadókat jelentenek be, a forint elsőre nem reagált élesen, de később megjött a gyengülés, amely elég jelentős.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×