eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Beszólt a Jobbiknak a DK

Gyurcsány Ferenc pártja szerint a Jobbik akadályozza, hogy parlamenti eszközökkel vizsgálják ki Orbán Viktor miniszterelnök utazásait.

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy egy vizsgálóbizottságban, parlamenti keretek között kívánták tisztázni, hányszor, hova és mennyiért repült Orbán Viktor miniszterelnök magáncégek repülőin.

A kezdeményezéshez azonban a DK-s politikus szerint azért nem jött össze a szükséges negyven képviselő támogatása, mert a Jobbik visszautasította azt, arra hivatkozva, hogy az ügyben már feljelentést tettek, a nyomozás alatt pedig nem lehet vizsgálóbizottságot létrehozni.

Arató Gergely úgy céli, hogy ez az érvelés gyenge lábakon áll, mert a nyomozás még nem kezdődött el, és szerintük nem is lehet abban bízni, hogy Polt Péter legfőbb ügyész elindítaná azt.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×