eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Police.hu

Rendőri felvezetést kapott egy budapesti kismama

A férj kérte a készenlétiek segítségét a délutáni csúcsforgalomban, hogy beérjen vajúdó feleségével a kórházba.

A Készenléti Rendőrség beosztottjai kedd délután Budapesten, a X. kerületben, a Pongrác úton teljesítettek szolgálatot, amikor 5 óra körül a sűrű forgalomban egy férfi lépett oda a kocsijukhoz, mert feleségénél megindult a szülés. Segítséget kért az egyenruhásoktól, hogy minél előbb kórházba juthassanak.

A rendőrök megkülönböztető jelzés használatával felvezették a házaspárt az Uzsoki Utcai Kórházig, sőt, azért, hogy a szülészeten a férj a felesége mellett lehessen, a házaspár autójának őrzéséről is gondoskodtak. Az asszony az este folyamán világra hozta egészséges lánygyermekét - írja a Police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×