eur:
387.13
usd:
356.28
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Nyitókép: Pexels

Visszatérhet a vénasszonyok nyara

Napról napra magasabb csúcshőmérsékleteket mérhetünk, szombaton már szinte nyár lesz.

Noha a meteorológusoknak igen nehéz egész hétre érvényes előrejelzést adniuk, a hétfői állás szerint úgy fest, hogy napról napra egyre magasabb csúcshőmérsékleteket mérhetünk, miközben csapadék (vasárnapig) szinte egyáltalán nem várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint egyeneletesen araszol fölfelé a napi csúcs, szombaton a legmagasabb nappali hőmérséklet már akár 24 Celsius fok is lehet.

A Met.hu portálon olvasható prognózis szerint vasárnapig kitart a lendület, ugyanakkor az Időkép.hu szerint csak szombatig élvezhetjük a kora őszies, szinte nyarat idéző időjárást, a Köpönyeg.hu pedig egy nagyobb megtorpanást jósol csütörtökön, de szombatra ez a portál is csodás időt jósol.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×