eur:
386.99
usd:
358.73
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác
Nyitókép: Pixabay.com

Vízátfolyások nehezítik az M7-es autópályán a közlekedést

Az esőzések következtében kedden több kiterjedt vízátfolyás alakult ki az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Baracska térségében a 36-os és a 38-as kilométer közötti szakaszon.

A vízátfolyások és sárfelhordások közlekedésbiztonsági szempontból fokozott körültekintést igényelnek a gépjárművezetőktől, ezért a rendőrség azt kéri a police.hu oldalon az autósoktól, hogy csökkentsék a sebességet és óvatosan közlekedjenek az érintett útszakaszon!

Forgalomkorlátozás Várpalota határában

A 8-as számú főúton az esőzés miatt kő, föld és sár került az útra.

A nagy mennyiségben lehulló csapadék következtében kedd délután a 8-as számú főút 32. kilométerszelvényében, a Várpalotát elkerülő szakasz Veszprém felé vezető oldalán felázott a partoldal, megcsúszott, és kő, föld, valamint sár került az útra.

Az út megtisztításának idejére Veszprém irányába a külső forgalmi sávot a rendőrök lezárták az érintett útszakaszon - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×