eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Pexels

A BKIK hitelt is közvetítene

Sikeres banki tárgyalások esetén hitelpontokká alakulhatnának a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara bizonyos irodái. Koncepciógyártó, politikai kapcsolattartó műhelyeket is létrehoznának.

Három bankkal tárgyal a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kis- és középvállalkozások forrásigényéről - írja a Kamarára hivatkozva az mfor.hu. A célzott hitelcsomagok adott esetben akár a kamara irodáiban is igényelhetők lesznek.

A szervezet tájékoztatása szerint ugyanis az egyik bank "ügyintézésre" átadhatja a BKIK-nak a hitelcsomagját, ami a kamarában lesz a legolcsóbb. A tárgyalások állítólag jól haladnak, kedvező irányba tartanak. Csoltó Gábor kamarai elnök szerint

a hitelcsomagokat a kerületi tagcsoportok irodáiban is el lehetne érni, így ezek az irodák hitelpontokká is válhatnának.

Ezen kívül más változás is lesz a kamara életében: Úgynevezett szellemi műhelyeket állítanak fel, melyek a koncepciók kidolgozása mellett a politikai kapcsolattartást is segítik.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×