eur:
387.61
usd:
356.98
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál
Patyi András, a testület elnöke az Országos Választási Bizottság ülésén a Nemzeti Választási Iroda fővárosi székházában 2018. május 4-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Patyi András visszatér a Kúriára

Hivatalos kiadványában is elbúcsúztatta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a távozó rektort, Patyi Andrást.

Bonum Publicum című magazinban és az egyetem honlapján is olvasható, hogy távozása után a Rendészettudományi Kar Közjogi és Rendészettani Intézetében továbbra is a Nemzet Közszolgalati Egyetemen folytatja,

civil életében pedig bíróként visszatér a Kúriára.

Patyi András lemondását az egyetem július elején jelentette be, de jövőjéről csupán annyit lehetett tudni, hogy tanárként kapcsolatban marad a intézménnyel.

Az új rektor személyéről augusztus közepén dönt a megújult Fenntartói Testület, miután véleményt alkotott a meg nem nevezett jelöltről az Egyetem Szenátusa.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×