eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Lezárások Budapesten - vannak megnyitott útvonalak is

Az Élet menete miatt több utat lezártak, BKK-járatok közlekedése is módosult. Több más forgalmi változás is érvényben van.

Vasárnap délután megnyitották Budapesten a Március 15. teret, illetve a Kossuth Lajos utca–Erzsébet híd–Döbrentei tér útvonalat is.

A Budai alsó rakpart továbbra is le van zárva a Halász utca és a Rákóczi híd között hétfőn hajnali 4 óráig az Élet menete rendezvény miatt. A 19-es villamos a Clark Ádám tér és a Szent Gellért tér között nem jár, a 41-es villamossal a Villány út–Alkotás utca útvonalon lehet utazni, az 56A villamos pedig nem közlekedik, illetve a 7-es és a 133E autóbusz a Szabadság hídon át közlekedik.

Az Élet menete a Március 15. tér-Szabad sajtó út-Erzsébet híd-Döbrentei tér-Budai alsó rakpart útvonalon halad.

A Szent János Kórháztól induló TH nosztalgia villamos a Rudas Gyógyfürdőig közlekedik - közölte a BKK.

Dugó várható

Torlódásra készüljenek Műegyetem rakparton és a Hegyalja úton befelé, a Szent Gellért tér és az Astoria környékén, a Szabadság hídon mindkét irányban, a Clark Ádám tér közelében, a Budai alsó rakparton déli irányban a Halász utca előtt, a Pesti alsó rakparton az Erzsébet híd és a Szabadság híd között.

Élénk a forgalom a Margit körúton mindkét irányban, a Nagykörúton szakaszonként, a Hungária körút–Kerepesi úti csomópont, valamint Hősök tere és a Baross tér közelében, illetve akadozik az előrejutás a Villányi úton és a Budaörsi úton a BAH-csomópont előtt.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Az ukrán vezérkar szerint a folyamatos dróntámadások következtében lényegében használhatatlanná vált az orosz Fekete-tengeri Flotta Krím-félszigeten található támaszpontja. Az orosz Iszkander-M rakéták egy hét alatt harmadszor ütöttek rajta a Mirhorodban található ukrán légibázison. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×