eur:
394.38
usd:
365.08
bux:
71478.49
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje, a párt társelnöke beszédet mond az LMP kampányzáró rendezvényén a Park Inn by Radisson Budapest szállodában 2018. április 6-án.
Nyitókép: Kovács Tamás

Az LMP nem vesz részt Orbán Viktor megválasztásán

A kormányprogram vitájának hiányában az LMP nem vesz részt a miniszterelnök csütörtöki beiktatásán - közölte Szél Bernadett, apárt társelnöke.

"Ma lesz a miniszterelnök beiktatása a parlamentben. A ceremónián a kormányprogram vitájára nem fog sor kerülni, és nem csak azért, mert a Fidesz nem készített kormányprogramot, hanem azért is, mert Orbán Viktor helyben elhangzó szavaira az ellenzék időt sem kap reagálni. Innentől kezdve az eseményt az LMP parlamenti frakciójával a Fidesz belügyének tekintjük és azon nem veszünk részt" - írja Szél Bernadett a Facebook-oldalán.

A csütörtöki ülésnapon fél három után szavaz a parlament a miniszterelnökről.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×