eur:
394.84
usd:
367.67
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Rátámadott az őt vizsgáló mentősre egy férfi Mohácson

Autójával balesetet okozott, majd megütötte az őt vizsgáló mentőst Mohácson egy zavartan viselkedő férfi, akitől lefoglaltak egy gáz-riasztófegyvert - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a férfi vasárnap este előzés közben járművével megcsúszott, és előbb egy azonos irányba haladó gépkocsival, majd egy parkoló autóval is összeütközött. Végül a személyautó egy ház kapuját kidöntve állt meg.

A tűzoltók kiemelték autójából a könnyebben megsérült férfit, aki mindvégig zavartan viselkedett. Megütötte az őt vizsgáló egyik mentőtisztet, aki könnyű sérülést szenvedett - írták.

A rendőrök a férfi autójából egy gáz-riasztófegyvert foglaltak le, majd a sofőrt őrizetbe vették, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást.

A hatóság járművezetés bódult állapotban, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúját is vizsgálja az eset kapcsán. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×