eur:
394.51
usd:
367.14
bux:
71799.28
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Nyolcvan embert menekítettek ki a debreceni gyógyszergyárból

Elektromos zárlat okozott füstöt a debreceni gyógyszergyár épületében, mely beindította a tűzjelző berendezést.

Elfüstölt egy számítógép hétfő délelőtt a debreceni Pallagi úton üzemelő gyógyszergyár egyik épületében, a tűzjelző riasztására az épületben dolgozó nyolcvan embert kimenekítették. Egy szünetmentes tápegység elektromosan zárlatos lett, túlmelegedett és elfüstölt, ez generálta az épületben a beépített készülékeken keresztül a tűzjelzést – közölte a Teva.

Az említett 80 munkatárs az előírásoknak megfelelően járt el és kivonult a kijelölt gyülekezőhelyre. A cég közleménye szerint az előzetes hírekkel ellentésben csupán egy tűzoltógépjármű érkezett a helyszínre, beavatkozásra sem a Teva létesítmény tűzoltói, sem pedig Debrecen város tűzoltói részéről nem került sor. A helyiséget megfelelően kiszellőztették, a munkatársak pedig ezt követően folytatták munkájukat – írták.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×