eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Orbán Viktor: nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami a Keleti pályaudvarnál történt

Orbán Viktor: nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami a Keleti pályaudvarnál történt

Orbán Viktor szerint ahhoz, hogy Budapest megvédhesse magát a migránsoktól, az kell, hogy az emberek ne engedjék kormányt alakítani azokat a politikusokat, akik bevándorlóországgá tennék Magyarországot és ilyen várossá a fővárost.

A miniszterelnök, a Fidesz elnöke erről abban a kampányvideóban beszél, amely akkor készült, amikor - az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva - pártja józsefvárosi képviselőjelöltje, Kocsis Máté mellett korteskedett.

Budapestnek és Józsefvárosnak meg kell védenie magát a migránsoktól - hangoztatja Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett felvételen, hozzátéve: e nélkül meg fog ismétlődni, ami 2015 nyarán a Keleti pályaudvarnál vagy a II. János Pál pápa téren történt, márpedig "teljesen egyértelmű, hogy nem akarjuk", hogy az akkori események még egyszer megtörténjenek.

Ennek megakadályozásához az kell, hogy nem engedjük a kormányrúd közelébe azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot és bevándorlóvárossá Budapestet - hangsúlyozta a miniszterelnök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×