eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Döntött az MSZP Bangóné Borbély Ildikó ügyében

Az MSZP úgy döntött, hogy elindítja Bangóné Borbély Ildikót Csepelen, így két ellenzéki jelölt száll versenybe Németh Szilárd ellenében.

Budai Bernadett, a szocialista párt szóvivője azt mondta: felajánlották az Együtt jelöltjének, Szabó Szabolcsnak az MSZP támogatását, ő azonban ezt visszautasította. Ezután döntöttek úgy, hogy saját jelöltet indítanak.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke ugyanakkor azt mondta, hogy a szocialisták azt akarták, hogy Szabó Szabolcs ne az Együtt, hanem az MSZP színeiben induljon a választáson. Ezért utasították vissza az ajánlatot. Az Együtt ragaszkodik ahhoz, hogy Szabó Szabolcsot indítsa Csepelen és ennek érdekében más körzetekben hajlandó visszalépni a szocialista jelölt javára - mondta az InfoRádiónak a párt választmányi elnöke.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 10:51
×
×
×
×