eur:
394.72
usd:
366.02
bux:
71512.94
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Friss hírek a mérgezettekről

Ketten továbbra is életveszélyes állapotban vannak a szerepi mérgezettek közül - közölte az Országos Mentőszolgálat Észal-Alföldi Regionális igazgatója.

Korcsmáros Ferenc elmondta, kedd estére elérte a húszat azok száma, akiket kórházba vittek ismeretlen eredetű, mérgező alkohol fogyasztásának gyanúja miatt. Három embert a berettyóújfalui kórházból hazaengedtek, mivel a keddi vérvizsgálat nem igazolta a gyanút.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

A hét korábbi részéhez képest tegnap határozott emelkedést láttunk az amerikai piacon, az S&P 500 és a Nasdaq is új csúcsot állított be, részben a Teslának is köszönhetően, hiszen az elektromosautó-gyártó papírjai több mint 10 százalékot emelkedtek, miután a vártnál jobb értékesítési számokat közölt a cég a második negyedévről. Ezek után az ázsiai piacokon is jó hangulat uralkodott annak ellenére, hogy vegyes BMI adatok érkeztek az országból, és a globálisan jó hangulat úgy tűnik, hogy Európában is kitart ma, hiszen emelkedés látszik a régió részvénypiacain.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×