eur:
393.67
usd:
365.79
bux:
71632.63
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Távozik az Index vezérigazgatója

Andacs Botond lett az Index kiadójának új vezetője, miután távozik a cégtől Pusztay András vezérigazgató.

Andacs Botond pályáját 2001-ben kezdte újságíróként, az utóbbi időben a többi között a port.hu programportál vezetője volt. November 20-ától veszi át az Index.hu Zrt. vezetését Pusztay Andrástól, aki a Sziget Kft.-nél folytatja pályafutását marketingkommunikációs igazgatóként.

„Maximálisan bízunk Botond médiavállalat-irányítási tapasztalatában és korábbi eredményeiben. Vezetésével az Index marad, ami eddig: a magyar internet meghatározó, piacvezető tartalomszolgáltatója” – mondta a kinevezés kapcsán Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke.

Andacs Botond a kinevezésekor úgy fogalmazott: „Az a célom, hogy első számú hírforrásként, ahol a legtöbben követik a fontosabb eseményeket, a következő években is az Index határozza meg a hazai hírpiacot. Pozíciónk megerősítéséhez az Index alapértékeire, a szerkesztőség függetlenségére, az objektív és gyors hírszolgáltatásra, és a kiadótól megszokott, a hazai piacon úttörő tartalomszolgáltatási megoldásokra támaszkodunk”.

A Szigetnél Pusztay András Kádár Tamást váltja a marketingkommunikációs igazgatói poszton, utóbbi ugyanis cégvezetői feladataira kíván fókuszálni a Szigetnél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×