eur:
393.13
usd:
361.09
bux:
72112.26
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland

Újabb riasztás: jön jégeső, tápiókahó, dörgés, villámlás, szélvihar

Ha valaki azt hitte, a vasárnapi vihar után jobb idők jönnek, sajnos tévedett.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére kedd éjfélig:

Hétfő késő délutánig, kora estig ismét többfelé viharossá (60-80 km/h) fokozódik az északnyugati szél. Délnyugaton és északkeleten többnyire 60 km/h alatt maradnak a legerősebb széllökések.

Hétfőn egy-egy erősebb záport jég- és hódara (tápiókahó), kis eséllyel (<10%) dörgés, villámlás kísérhet.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Marad a hűvös idő, éjjel fagyok lehetnek

Hétfőn gomolyfelhős, napos idő várható, helyenként futó záporra számíthatunk, a hegyekben hózápor sem kizárt. Éjszaka általában derült vagy gyengén felhős lesz az ég.

A hajnali óráktól a Dunántúlon megnövekszik a felhőzet, ott napközben néhol kisebb eső is előfordulhat, másutt többnyire napos idő várható több-kevesebb gomolyfelhővel. Az északnyugati szél ma sokfelé megerősödik, több helyen viharossá is fokozódik. Éjszaka és holnap is lehetnek erős széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +3 fok között valószínű, fagy főként délnyugaton és északkeleten valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 7 és 12 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját
Tudósítónktól

„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját

Az amerikai republikánus jelöltállító konvenció helyszínére indult el Donald Trump, aki ellen sikertelen merényletet kísérelt meg egy fiatal fegyveres szombaton. Az FBI szerint magányos támadó volt. Közben komoly bírálatok érték az elnöki testőrséget.

Euro 2024 - számadás: A spanyolok végigverték Európa elitjét

A torna legjobb csapata diadalmaskodott a 2024-es Európa-bajnokságon, a spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerte a tornán. Ritka menetelés végén ült fel a trónra: legyőzte, illetve kiejtette a rendező német csapatot, az előző torna két döntősét, a francia és az olasz válogatottat, s a legnagyobb esélyesek közé sorolt francia csapatot, a horvát, az albán és a georgiai együttest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 15. 08:10
×
×
×
×