eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Riasztás: újra ködbe vész a fél ország

A tartós, sűrű köd miatti figyelmeztetést szombatra is a fél országra kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A veszélyjelzésben azt írták: péntek éjjel az ország északi felében ismét több helyen képződik tartós, sűrű köd, amely szombaton napközben a legtöbb helyen - kivéve az északnyugati régiót - a péntekihez képest hamarabb feloszlik.

A sűrű köd veszélye miatt Budapestre, valamint Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki figyelmeztetést. Ezeken a területeken arra kell készülni, hogy csak pár száz méter lehet a látótávolság.

Az előrejelzés szerint szombaton általában csak rövidebb időre bukkanhat elő a nap, de délnyugaton kevesebb lesz a felhő, ott várható a legtöbb napsütés. Számottevő csapadék délutánig sehol sem lesz, majd délután és este az északi, északkeleti megyékben elszórtan kisebb eső, zápor előfordulhat.

Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet általában 3-9 Celsius-fok között alakul. Napközben 15-21 fokig melegszik a levegő.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×