eur:
394.42
usd:
365.25
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Elütött egy nőt a HÉV

Elgázolt egy nőt a HÉV Kistarcsán csütörtök reggel - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Csámpai Attila később elmondta: az fiatal lány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A baleset a Gödöllő és Budapest közötti vonalon Zsófialiget megállónál történt. Gödöllő irányába nem közlekedik a HÉV - tette hozzá.

A szóvivő tájékoztatása szerint a tűzoltók segítségével sikerült kiemelni az elgázolt lányt a szerelvény alól.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook oldalán azt írta: a gödöllői (H8-as) HÉV helyett továbbra is pótlóbusz közlekedik Cinkota és Kerepes között.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×