eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Kiderült az igazság a visegrádi gyerekrablásról - figyelmeztet a rendőrség

A közösségi oldalakon jelent meg az, hogy múlt hét pénteken Visegrádon futballedzésről hazafelé tartó gyermekeket próbáltak meg berángatni egy autóba.

A rendőrség szerint nem történt feljelentés az ügyben, és bejelentést sem kaptak. Közleményük szerint a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, és meghallgatták az érintetteket is.

A gyerekek azt mondták a rendőröknek, hogy a gyermekrablás kísérletet ők találták ki, hogy társaikat megvicceljék.

Az ügyben megkerestük a rendőrség szóvivőjét, de a történtekről nem kívántak nyilatkozni.

Visegrád polgármestere, Félegyházi András az InfoRádiónak azt mondta, a fociedzés után egy rendkívüli értekezletet tartanak a diákoknak és szüleiknek.

"Hivatalos megkeresés nem érkezett, mi is a legnagyobb közösségi oldalról és az azt olvasóktól értesültünk. Felvettük a kapcsolatot a rendőrséggel is. A focipályára fogok menni a rendőrség, polgárőrség képviselőivel, hogy szülőkkel találkozzunk és átbeszéljük a helyzetet. Az ügyben a szülőknek nagyon komoly felelősségük van. Felkértük a rendőrséget és a polgárőrséget, hogy fokozzák a városban a jelenlétüket, így is segítve a szülőket" - mondta a polgármester.

A rendőrség arra figyelmezteti az internetet használókat, hogy a közösségi oldalakon és egyéb nyilvános fórumokon ne terjesszenek és ne osszanak meg felelőtlenül bármilyen híresztelést, mert indokolatlan félelmet és pánikhangulatot kelthetnek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×