eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

Lányokat futtató bűnszervezetet számolt fel a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kerítés bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – fogva tartásuk mellett – R. Béla 43 éves kömlői, N. Kálmán 40 éves törökszentmiklósi, P. Tímea 28 éves kunszentmártoni és R. Adrián 26 éves tiszaföldvári lakosok ellen - olvasható a police.hu oldalon.

Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

A nyomozás adatai szerint a Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő szervezet tagjai 2016 márciusától szervezték és irányították több fiatal nő Magyarországról Németországba, Berlinbe történő szállítását azért, hogy ott prostitúciós tevékenységet végezzenek. A lányok prostitúciós munkáját napi szinten ellenőrizték és irányították.

A bűnszervezet tagjai a lányok által megkeresett pénzt elvették és ebből fedezték mindennapi életvitelüket.

R. Bélát egy összehangolt akció keretében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2017. június 25-én Szolnokon fogták el, amikor Németországból Magyarországra hazautaztatta pihenni a nekik prostituáltként dolgozó lányok egy részét. Az akció során a nyomozók és több megye bevetési osztályai egyszerre több helyszínen – Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében - csaptak le és fogták el a bűnszervezet többi tagját.

Elfogásukkal a rendőrség a teljes bűnszervezetet felszámolta.

Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

A gyanúsítottak kihallgatták, a nyomozók őrizetbe vették őket és kezdeményezték a Hevesi Járási Ügyészségnél az előzetes letartóztatásukat.

Az eljárás során több millió forint készpénzt, több nagy értékű gépjárművet, értékes festményeket, porcelánokat, antik bútorokat és kábítószergyanús anyagot foglaltak le a nyomozók.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×