eur:
394.6
usd:
365.8
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Bemutatkozott a gödöllői Bürgi polgármester asszony - hetilapszemle

Akár 300 vállalkozás mehetne tőzsdére Magyarországon egy most induló új programmal – írta a Figyelő. Egy macska is megfigyelője a gödöllői polgármester pártalapítási terveinek – számolt be a Heti Válasz.

A Heti Válasz a hivatalát 1990 óta betöltő Gémesi Györggyel készített interjút. Gödöllő polgármestere dühös a Fideszre és a kormányra, ezért kezdeményezi a Józan Ész forradalmát, vagyis új párt alapítását.

Arról nem közölt többet, hogy kik lesznek a párttársai, utalt viszont arra, hogy több hozzá hasonló polgármester is van, aki idővel vállalja majd a nyilvánosságot.

Gémesi György azt ígéri: március 15-én tudhatnak meg többet kezdeményezéséről az állampolgárok.

A városvezető bemutatta Bürgi polgármester asszonyt is: az önálló Facebook-profillal és 1300 követővel rendelkező talált cicát, aki jó ideje már a polgármester állandó munkatársa.

A Figyelő arról ír, hogy a Budapesti Értéktőzsde a Londoni Tőzsde Csoportba tartozó ELITE-tel együttműködve vállalkozásfejlesztési programot indít. A program minden olyan vállalkozásnak érdekes lehet, amely komoly növekedési potenciállal bír és ehhez külső forrás felvételét fontolgatja.

A BÉT Kibocsátási Akvizíciók Igazgatóságának vezetője a lapnak azt mondta:

az új program kifejezetten a kis- és középvállalkozásokat célozza meg,

és bár 2012 óta működik egy ilyen program, a magyar vállalkozások számára most lesz először elérhető.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
Budapesti fantomtraffipaxok: egymásra mutogat a főváros és a rendőrség
Az egy éve beígért, de még most sem működő fővárosi traffipaxok az általános főpolgármester-helyettes tájékoztatása szerint 46 sávot figyelnek majd, már csak a rendőrségen múlik, hogy a tesztüzemből mikor állítja át ezeket élesbe. Az ORFK közleményében azt írta, hogy csak szerdán kapták meg a fejlesztés jelenlegi állapotáról szóló levelet a fővárostól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×