eur:
393.51
usd:
364.55
bux:
71819.98
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Mindenhol esik valami

Az ország északi, északkeleti területein havazik, a középső országrészben ónos eső esik, Békéscsaba környékén pedig jeges eső a jellemző - hívta fel az autósok figyelmét az Útinform péntek reggel.

 A 7.30-kor tapasztalt útállapotokról kiadott tájékoztatás szerint a Dunántúl nyugati felén borult, csapadékmentes az idő. A keleti, illetve a középső országrészben változó halmazállapotú csapadék esik: az északi, északkeleti területeken havazik, illetve szállingózik a hó, Pest megye egyes területein, illetve Heves térségében havas eső esik, az ország középső területein (Pest, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád és Tolna egyes területein) ónos eső esik, Békéscsaba környékén pedig a jeges eső a jellemző.

A gyorsforgalmi utak burkolata jellemzően sónedves, de az M3-s autópálya teljes szakaszán havas, hókásás, latyakos a burkolat. A fő- és mellékutak burkolata nagyrészt vizes, sónedves, az északi, északkeleti területeken havas, latyakos, hókásás. A téli útviszonyok a jellemzők, járhatatlan út nincs.

A látási viszonyok általában jók, északkeleten elvétve 100-300 méter közötti a látótávolság. Országszerte gyenge a légmozgás, de a Kisalföld környezetében erős széllökésekkel kísért a déli szél. A hőmérséklet a -7 és a +7 Celsius fok között változik - közölte az Útinform.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. vélhetően megalapozatlan piacelsőségi állítással téveszthette meg a fogyasztókat. Az országszerte mintegy 200 áruházat működtető kiskereskedelmi vállalkozás a GVH által működtetett online Árfigyelőre hivatkozva, egy vélhetően önkényesen összeállított napi kosárérték alapján azt sugallta, hogy a termékkínálata általánosságban a legolcsóbb.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×