eur:
393.38
usd:
365.24
bux:
0
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Kidőlt fa miatt kisiklott egy vonat Szalatnaknál

Szombaton délután Szalatnak megállóhely előtt egy Bajáról Dombóvárra tartó személyvonat egy kidőlt fára szaladt és az ütközés következtében kisiklott. A vonaton hét személy utazott, közülük nem sérült meg senki - közölte a MÁVINFORM.

A műszaki mentés idejére Máza-Szászvár és Mágocs-Alsómocsolád között a vágány lezárták. A Baja–Dombóvár szakaszon utazóknak pótlóbuszokra kell átszállni ami miatt hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A kialakult helyzet miatt szíves elnézésüket és türelmüket kéri a vasúttársaság.

Az aktuális helyzetről tájékozódhatnak a www.mavcsoport.hu címen és a Vonatinfó alkalmazáson, illetve a MÁVDIREKT információs vonalán, a +36 1 3 49 49 49-es telefonszámon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Közben folytatódtak az orosz rakétatámadások, az éjjel Kijev területét érték csapások. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×