eur:
401.55
usd:
363.96
bux:
72649.8
2024. október 3. csütörtök Helga

Tárgyalássorozatot kezd Gyurcsány Ferenc

A többi között a fenntartható gazdaságpolitikáról, az államháztartási és az adóreformról egyeztet a kormányfő a 2006-os parlamenti választások másnapján megjelent kiáltványt aláíró szervezetek vezetőivel.

A többi között a fenntartható gazdaságpolitika, az államháztartási és az adóreform áll Gyurcsány Ferenc tárgyalásai középpontjában - értesült a Világgazdaság.

A lap értesülését a Joint Venture Szövetsége elnöke is megerősítette. Fekete István elmondta: a zártkörű találkozó már a harmadik ilyen munkamegbeszélés a miniszterelnökkel.

A lap úgy értesült, hogy Gyurcsány Ferenc még ebben a hónapban tárgyalásokat kezd a szakszervezetek vezetőivel, akikkel elsősorban az adórendszer változásainak kérdéseit tekintik át.

Emellett tárgyalóasztalhoz ül orvosokkal és kórházi vezetőkkel is; a találkozók középpontjában az egészségügyi biztosítási reform kérdései állnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Kis mínuszban az amerikai indexek a fontos adatok előtt

Kis mínuszban az amerikai indexek a fontos adatok előtt

Ma az ázsiai tőzsdéken vegyes volt a piaci hangulat, és nagy negatív fordulat volt látható a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európára is átterjedt a mérsékelten negatív befektetői légkör, estek az indexek, aztán a nyitást követően a vezető amerikai indexek is süllyedtek. Ebben a pénteki, kiemelt jelentőségű átfogó amerikai munkaerőpiaci jelentés előtti óvatosságnak és az iráni-izraeli háború kockázatával kapcsolatos nagyfokú bizonytalanságnak is lehet szerepe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×