eur:
398.2
usd:
359.93
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

A Combinókat is elborítják a reklámok

Hamarosan a Combinók oldalára is hirdetések kerülnek, a BKV egy év alatt mintegy százmillió forintos bevételre számít az új villamosokon elhelyezett reklámokból.

A közlekedési társaság kommunikációs igazgatója az InfoRádiónak azt mondta: eljött az ideje, hogy hasznosítsák a Combinók szabad felületeit, ami pluszbevételhez juttatja a vállalatot.

Regőczi Miklós közölte: a bécsi vagy amszterdami szabályozással ellentétben Budapesten nem lehet teljesen befóliázni a villamosokat, az ablakokat nem lehet eltakarni, így a járművek oldalán lesznek reklámok, egyelőre kísérleti jelleggel, decemberben.

A kommunikációs igazgató éves szinten százmillió forintot meghaladó bevételre számít. A BKV az összes reklámfelület után - beleértve a metróban lévő plakáthelyeket is - 600-700 millió forinthoz jut.

Regőczi Miklós kitért arra is, hogy a reklámügyeket részben maga a társaság, részben a Peron Kft. intézi, amelyben a BKV 25 százalékos résztulajdonos.

Az előző vezetés 1999-ben kötött a céggel egy tízéves szerződést, jelenleg ezt felülvizsgáljuk, megnézzük, hogyan tudnánk több bevételre szert tenni - tette hozzá.

Hanganyag: Tenczer Gábor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

A dél-libanoni offenzívával az lehet az izraeli hadsereg célja, hogy a 60 ezer evakuált embert vissza lehessen költöztetni Észak-Izraelbe, illetve a határ menti zónában lévő demarkációs vonalnál felszámolja a Hezbollah katonai infrastruktúráját – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Tárik Meszár hozzátette: a libanoni kormánynak is érdeke, hogy hosszabb távon demilitarizált övezet legyen a libanoni–izraeli határ.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×