eur:
396.91
usd:
355.64
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Nem jár fegyelmi az életveszélyes kórházi liftek miatt

A Szent János Kórház főigazgatója nem kap fegyelmit, amiért korábban tizenegy liftet le kellett állítani az intézményben, és emiatt az ügyeletet is más kórházaknak kellett ellátniuk.

Szolnoki Andrea, a fővárosi egészségügyi bizottság elnöke az InfoRádiónak elmondta: az önkormányzat vizsgálata szerint nem indokolt a kórház főigazgatójának felelősségre vonása, mert nem tudott a liftek rossz állapotáról.

Korábban a felvonókat ellenőrző kft. vezetője azt mondta: rendkívül hanyag karbantartást folytatott a kórház vezetése, ezért kerültek életveszélyes állapotba a liftek.

Szolnoki Andrea hozzátette: a Szent János Kórházban belső vizsgálat indul a felelősség megállapítására, annak kiderítésére, hogy ki az, aki tudott a problémáról, de nem továbbította az információt a főigazgatónak.

Hanganyag: Molnár Anikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×