eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Véget ért a tüntetés Gyurcsány Ferenc házánál

Nem sokkal vasárnap este fél kilenc után véget ért a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök házánál tartott tüntetés Budán, a II. kerületi Szemlőhegy utcában.

A demonstráción összesen mintegy száz ember vett részt, a rendőrök a környező utcákban álltak készenlétben. A tüntetés rendbontás nélkül fejeződött be, a tüntetők békésen elhagyták a helyszínt.

A demonstrálók korábban a Parlament mellett, Károlyi Mihály egykori köztársasági elnök szobránál gyülekeztek.

Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 vezetője itt Gyurcsány Ferencet nemzetárulónak nevezte, és azt mondta: azért vonulnak a kormányfő házához, hogy ismét tudatosítsák benne, nemkívánatos személy ebben az országban.

Az árpádsávos és nemzeti színű zászlók alatt vonulók a Margit hídon át haladtak a kormányfő házához. A mintegy száz tüntetőt 40 gyalogos rendőr, valamint több járőrautó, rendőrmotoros, egy kamerás mikrobusz, és egy csapatszállító autó kísérte.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×