eur:
396.21
usd:
354.7
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Nyom nélkül tűnt el az emődi kislány

Még mindig keresik azt az emődi kislányt, aki még szeptember elején tűnt el otthonukból. A gyerek eltűnése óta semmilyen nyomot nem találtak. A gyerek kutyája nemrég ugyan hazament, de hiába tettek rá nyomkövető, nem vezette a rendőröket a kislányhoz. A gyerek hozzátartozóit és szüleit még ezen a héten hazugságvizsgálat alá vetik. Közben azt is vizsgálják, hogy elrabolhatta-e valaki a kétéves kislányt.

Az emődi kislány eltűnése utáni napokban több tucat ember vizsgálta át azt a területet, ahová a gyerek eljuthatott, az utóbbi időben azonban már más eszközökkel, célirányosabban kutatnak a kicsi után - mondta az InfoRádiónak a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője.

Bevetettek repülőgépet, sárkányrepülőt, éjszaka hőkamerával figyelték a területet, és vérebbel is kutattak a gyerek után - tette hozzá Pásztor Albert.

Hozzáfűzte: a kislány nyom nélkül tűnt el, a múlt héten talált cumi sem az övé volt.

Pásztor Albert kijelentette: minden lehetőséget megvizsgálnak, azt is, hogy a kislány esetleg bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrkapitány elmondta: még a héten poligráfos vizsgálatot végeznek a kislány szülein és rokonain.

A kislány édesanyja azt nyilatkozta, hogy megfenyegették. Pásztor Albert erről szólva közölte: a gyerek anyja vallomást tett egy hollandiai bűnügyben, ez alapján egy magyar állampolgár előzetes letartóztatásba került.

Ezt a szálat kiemelt figyelemmel ellenőrzik - fűzte hozzá a miskolci rendőrkapitány.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 05:24
×
×
×
×