eur:
396.17
usd:
354.43
bux:
74905.79
2024. szeptember 26. csütörtök Jusztina, Pál

Vérben úszó M1-es: képriport a tömeges balesetről

A legfrissebb információk szerint egy busz, két kamion és öt személyautó okozott balesetet az M1 autópálya 28-as kilométerénél. A balesetben négyen sérültek meg súlyosan. Az útzárat feloldották, de a torlódás hatalmas.

Egy szlovák rendszámú busz, egy román kamion és egy német Mercedes személygépkocsi ütközött össze az autópályán - ez utóbbi beszorult a kamion alá, és a benne ülő két ember súlyosan megsérült -, majd hátulról beléjük szaladt egy Mercedes nyerges vontató, valamint egy magyar, egy román és egy szlovák rendszámú személyautó - mondta a bicskei tűzoltóság szolgálatparancsnoka.

Czirkelbach Viktor hozzátette: a balesetbe csaknem belekeveredett egy másik román autó, amelynek sofőrje még idejében észlelte a veszélyt.

A balesetben négyen sérültek meg súlyosan, hármukat a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk járműveikből.

A negyedik súlyos sérült a román kamion sofőrje, aki valószínűleg a balesetet okozta - közölte a szolgálatparancsnok.

A korábbi hírekkel ellentétben Varga Ferenc, a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság elnöke az InfoRádiónak elmondta: a kamion nem gyulladt ki.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×