eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Nincs komoly érdeklődő az Időkerékre

350 millió forintért épült meg, fenntartási költségei évente 11-12 milliót emésztenek fel. 2007 januárjában már írtak ki pályázatot az Időkerék működtetésére, de az eredménytelenül zárult. Szabó Kinga, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság megbízott vagyonkezelési főosztályvezetője elmondta: addig a KVI kezeli az Időkereket, amíg komoly érdeklődő nem jelentkezik.

Mivel a januárban az Időkerék vagyonkezelői jogának értékesítésére kiírt pályázat eredménytelenül zárult, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság újat ír ki, amennyiben komoly érdeklődő jelentkezik - mondta az InfoRádióban a szervezet megbízott vagyonkezelési főosztályvezetője.

A januári pályázatra egyetlen érdeklődő jelentkezett, egy taxis cég, ennek ajánlatát azonban nem tartották szakmailag kielégítőnek - tette hozzá a Kincstári Vagyoni Igazgatóság munkatársa.

Szabó Kinga közölte: az Időkerék fenntartása évente 11-12 millió forintba kerül.

A pályázatra jelentkezés jogszabályi feltételei megkövetelik, hogy a jelentkezők ne álljanak csődeljárás alatt, illetve ne legyenek tartozásaik, a KVI emellett referenciákat és az Időkerék "felhasználásáról"szóló marketingtervet kér - mondta a Kincstári Vagyoni Igazgatóság megbízott vagyonkezelési főosztályvezetője.

Amennyiben a következő pályázat is eredménytelenül zárul - közölte Szabó Kinga -, úgy továbbra is a Kincstári Vagyoni Igazgatóság kezeli majd az Időkereket.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×