eur:
395.42
usd:
356.43
bux:
72677.46
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Minden ötödik embert elküld a Magyar Rádió

A munkavállalók 20 százalékától, összesen 192 dolgozójától válik meg a Magyar Rádió - közölte az intézmény.

A tájékoztatás szerint a Magyar Rádió vezetése és az üzemi tanács megállapodott a leépítés következményeit enyhítő intézkedéscsomagról.

Az egyezség értelmében a munkáltató az érintett dolgozók részére a jogszabályok által biztosított járandóságon felül további félhavi átlagkeresetet fizet.

A Magyar Rádió emellett változatlan formában tartja fenn a munkáltatói lakáskölcsönök törlesztésének feltételeit.

A munkáltató a csoportos, négy ütemben megvalósuló létszámleépítés negatív hatásainak csökkentése érdekében úgynevezett outplacement-programot vezet be.

Ennek keretében három hónapon át térítésmentes jogi, állásközvetítői, pszichológusi tanácsadást, illetve konzultációt, továbbá ugyanezen időszak alatt teljes irodai infrastruktúrát biztosítanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?- díjmentes, interaktív online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?- díjmentes, interaktív online előadás

A devizapiac, az egyik legnagyobb és leglikvidebb piac a világon, ahol nap mint nap dollármilliárdok cserélnek gazdát. Ebben a dinamikus környezetben lehetőséged nyílik különféle devizapárok árfolyamváltozásaira spekulálni. De hogyan működik ez pontosan, és mi a különbség a részvények adásvétele és a devizakereskedés között? Melyek azok a devizapárok, amiket érdemes figyelemmel kísérni, és milyen stratégiákat érdemes alkalmazni, hogy sikeres legyél ezen a piacon? Soron következő előadásunk során ezekre a kérdésekre is választ kapsz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×