eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Az intenzíven ápolják az agyvérzéssel beszállított Kaszás Attilát

Az intenzív osztályon ápolják a súlyos állapotban lévő Kaszás Attila színművészt - közölte a Nemzeti Színház Igazgatósága a család hozzájárulásával. A színész hétfő este, előadás előtt lett rosszul.

Kaszás Attila hétfőn este, a Tizenkét dühös ember című előadás előtt lett rosszul, az orvosok agyvérzést állapítottak meg nála. A Jászai Mari-díjas színművészt jelenleg intenzív osztályon ápolják, állapota súlyos.

A teátrum igazgatóságának közleménye szerint a Nemzeti Színház helyettesítéssel megtartja azokat az előadásokat, amelyekben a művész színpadra lépett volna.

"Gyógyulása, a család nyugalma és a színház zavartalan működése érdekében kérjük a sajtó türelmét, a művész állapotának változásáról a Nemzeti Színház a későbbiekben tájékoztatja a sajtó képviselőit" - közölte a teátrum.

Egyes értesülések szerint Kaszás Attilát hétfő este, a mentőszolgálat rohamkocsijában újra kellett éleszteni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×