eur:
396.27
usd:
367.3
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Kiraboltak egy benzinkutat Kaposváron

Vasárnapra virradóra két símaszkos férfi kirabolt egy benzinkutat Kaposváron. Zsákmányuk csupán 12 ezer forint volt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rablók egyikénél egy pisztolynak látszó tárgy, a másiknál egy feszítővas volt.

Arra kényszerítették az üzemanyagtöltő állomás alkalmazottait, hogy átadják a kasszában lévő 12 ezer forintot, majd gyalogosan elmenekültek a helyszínről - mondta el Bíró Gábor.

A szemtanúk szerint a rablók egyike körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, 25-30 év körüli férfi, aki fehér színű fekete csíkokkal díszített edzőcipőt, világoszöld kantáros munkásnadrágot, bordó hosszú ujjú kapucnis pamut felsőt és kötött kesztyűt, a fején fekete símaszkot viselt.

Társa 30-35 év körüli, mackós testalkatú, kissé görnyedt testtartású férfi volt, aki kék-fehér kockás, bélelt pamutkabátot, alatta szürkéskék kapucnis felsőt, fehér sportcipőt, bőr munkavédelmi kesztyűt és szintén símaszkot viselt.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a rablókat, s kéri mindazok jelentkezését, akik a személyleírás alapján információval tudnak szolgálni - mondta a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×