eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Az összes traffipax dolgozik a hétvégén

Ezen a hétvégén is fokozott közúti ellenőrzés várható a főutakon és autópályákon. Több rendőr lesz az M1-es, az M0-ás és az M7-es autópályán, ahol nemcsak a járművek sebességét mérik, hanem segítik a forgalmat is - mondta az InfoRádióban az Autópálya Rendőrség parancsnoka.

Simon Tamás közölte: az idegenforgalmi szezon teljes időszakában, júliustól szeptemberig tartanak fokozott ellenőrzést és közlekedésbiztonsági akciókat az autópályák és autóutak mellett.

Ennek keretében már pénteken is, elsősorban az idegenforgalmi szempontból kiemelt autópályákon, vagyis az MO-áson, M1-esen, M7-esen nagyon nagy létszámú rendőri jelenléttel kell számolni - tette hozzá az Autópálya Rendőrség parancsnoka.

Simon Tamás elmondta azt is: az összes traffipaxot üzemeltetik az autópályákon, de a rendőröknek a szabálytalankodók kiszűrése mellett a forgalom segítése is a feladatuk.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×