eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Újabb per Zalatnay Sarolta ellen

Újabb per kezdődik Zalatnay Sarolta ellen. A Pesti Központi Kerületi Bíróság szerdán tartja az énekesnő ellen indított kártérítési eljárás első tárgyalását. A károsultakat képviselő ügyvéd szerint eddig nyolc olyan felperes van, akik több millió forintot követelnek Zalatnay Saroltától, aki két éve tölti börtönbüntetését.

Amikor a büntetőbíróság megállapította Zalatnay és társai bűnösségét, akkor a sértettek polgárjogi igényét nem bírálta el. Azt mondta a bíróság, hogy a törvény egyéb útját kell járniuk, ezért a sértettek újabb eljárásokat kezdeményeztek a károkozók ellen. Ezek jelenleg különböző stádiumban vannak - mondta az InfoRádióban Magyar György.

Az ügyvéd szerint az ő irodájukat nyolcan keresték meg, akik átlagosan mintegy 2-3 millió forintot követelnek az énekesnőtől, de van olyan sértett is, aki 10-20 milliós összegért perel.

"Annyival egyszerűbb a mostani eljárás, hogy a büntetőügy során már megállapítottak egy bizonyos tényállást, most csak az összegszerűséget kell pontosan kiszámítani" - jegyezte meg Magyar György.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Megvan a Balaton idei egyik fő nyertese

Augusztus végén lezárult a balatoni hajózás főszezonja. Nyár végéig a Balatoni Hajózási Zrt. kompjai 1 millió 229 ezer, a személyhajók pedig 791 ezer utast szállítottak. Így idén a Bahart tavalyhoz képest már 2 hónappal korábban, augusztus végére elérte a 2 milliós utasszámot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×