eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Erdő Péter: mindenkit érint az ország nehéz helyzete

Az esztergom-budapesti érsek szerint mindenkit érint az ország nehéz helyzete. Erdő Péter Pécsett beszélt erről, és hozzátette: egyelőre nem tudni, hogy miként alakul az új kormány és az egyházak együttműködése.

Az esztergom-budapesti érsek úgy fogalmazott: biztosan meg lehet találni azt a módot, amely továbbra is lehetővé teszi az egyházak működését, és amely kölcsönös tiszteletet fejezi ki, nem pedig a feszültség légkörét erősíti.

Erdő Péter bíboros közölte: reméli, hogy még a nyári szünet előtt lesz alkalom egy olyan konzultációra, amelyen megismerhetik a kormány egyházakkal összefüggő elképzeléseit.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×