eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Politikamentesebbé válik a Prima Primissima-díj

Megújul a Prima Primissima-díj - jelentette be Szinetár Miklós rendező, a díj és az alapítvány társadalmi tanácsadó testületének tagja. A jövőben sport kategóriában is adnak át elismerést.

Fiatalosabb, színesebb és politikamentesebb Prima Primissima-díjat szeretnének a társadalmi díj odaítélői. A változások részeként az elismerések köréből kihagyják a politikai újságírást, viszont a jövőben magyar sport témakörben is adnak át elismerést.

Csányi Sándor, az OTB Bank elnök-vezérigazgatója, a díj kuratóriumának elnöke elmondta: az idén december 8-án rendezik a Prima Primissima díjátadó gálaestjét.

A Prima Primissima-díjat és az alapítványt 2003 nyarán alapította Demján Sándor üzletember, a Trigánit Rt. elnöke a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége elnökségének közreműködésével.

A magándíj célja, hogy pártoktól és politikától mentesen támogassa és fejlessze a magyar tudományos, művészeti és kulturális életet, őrizze a magyar értelmiség eredményeit, értékeit.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×