eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Kunczénak nem tetszik Gyurcsány kijelentése

Kuncze Gábor a választásokig nem hajlandó beszélni a minisztériumok leendő vezetőinek személyéről, és helyteleníti, hogy Gyurcsány Ferenc szóba hozta ezt a témát a jelölti vitán. A szabad demokraták elnöke erről a közszolgálati televízió reggeli műsorában beszélt.

Minden SZDSZ-es szavazat aranyat ér, mert a választás eredménye és a miniszterelnök személye a liberálisokon múlik - mondta a párt elnöke.

Kuncze Gábor a közszolgálati televízióban úgy fogalmazott: nem híve az utcai mozgósításnak, ráadásul szerinte már megvan a párt öt százalékos eredménye.

Kuncze Gábor kijelentette: a választások előtt nem hajlandó beszélni a minisztériumok leendő vezetőinek személyéről és helyteleníti, hogy Gyurcsány Ferenc szóba hozta ezt a témát a vitán.

A politikus ezzel arra utalt, hogy a kormányfő az Orbán Viktor Fidesz-elnökkel folytatott vitán kijelentette: "egyre inkább úgy látom, hogy szocialista oktatási miniszter kell".

Budapest-Fejlesztési Minisztérium nem lesz, hiszen van fővárosi önkormányzat a Budapest-fejlesztési miniszter pedig nem más, mint Demszky Gábor - mondta az SZDSZ elnöke.

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor kormányzása idején megfojtotta Budapestet, egyetlen fővárosi pályázatot sem támogatott.

Ha Orbán Viktorék nem rúgják fel a Horn-kormány idején kötött megállapodást, akkor most adnánk át a négyes metrót - mondta Kuncze Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Lángszóró drónokat vetett be az ukrán hadsereg - Ukrán háborús híreink vasárnap

Lángszóró drónokat vetett be az ukrán hadsereg - Ukrán háborús híreink vasárnap

Az ukrán légierő szerint Oroszország szombaton összesen 67 nagy hatótávolságú drónt indított egy éjszakai tömeges támadás során, amelyek közül 58-at sikerült lelőni, a légvédelmi egységeket Ukrajna 11 régiójában vetették be, Kijevben a parlament épülete mellett is találtak drónroncsokat. Közben lángszóró drónokat használ az ukrán hadsereg, hogy felégesse az oroszok állásait, az orosz hadsereg pedig elfoglalta a donyecki régióban található Novohrodivka települést. Ukrajnai háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×