eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Gyurcsány: "szenvedélyes voltam, nem tagadom"

A szocialista miniszterelnök-jelölt a közszolgálati televízióban újból megerősítette: nem kerül majd 300 ezer forintba egy mandulaműtét. Gyurcsány Ferenc ezzel a Fidesz kampányára utalt.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy az országnak fegyelmezettebb költségvetésre van szüksége.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje közölte: a gazdaság szépen muzsikál, de sokkal fegyelmezettebb költségvetésre van szükség.

A politikus "érdekes megfontolásnak" nevezte, hogy a Pénzügyminisztérium a választásokra való tekintettel csak hétfőn hozza nyilvánosságra az első negyedéves költségvetési adatokat.

Utánanézek - ígérte Gyurcsány Ferenc.

A szocialista miniszterelnök-jelölt nyomatékosan kijelentette, hogy az MSZP nem teszi fizetőssé az egészségügyet.

Gyurcsány Ferenc azt mondta: a szocialista szavazókhoz nem kell bekopogtatni, mert ők aktív emberek, akik értik a két nagy párt közötti különbséget.

Az MSZP és a Fidesz útja kétfelé visz, ez nem egy út két széle - fogalmazott a kormányfő-jelölt. Hozzátette: azért érdemes a pártjára szavazni, mert annak a nyugodt gyarapodás és az összekapaszkodás a célja.

A szerdai vita kapcsán Gyurcsány Ferenc elárulta, hogy meglepte Orbán Viktor visszafogott stílusa, a saját szerepléséről pedig azt mondta "szenvedélyes voltam, nem is tagadom".

A csütörtök esti vita szerinte a túlszabályozottság miatt nem vita, hanem programismertetés volt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×