eur:
396.27
usd:
367.3
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

A nők beismerik, hogy túl sokat költenek

A magyar nők többségének örömet jelent a vásárlás. A Gfk Hungária Piackutató legfrissebb felméréséből az is kiderül, hogy a férfiak inkább a jelenre koncentrálnak, míg a nők a jövőre.

A Gfk Hungária Piackutató igazgatója az InfoRádióban azt mondta: a felnőtt lakosságra általában jellemző, hogy biztonságra, nyugalomra törekednek. A férfiak azonban jobban figyelnek a karrierjükre. A megkérdezett nők 85 százaléka viszont azt mondta: számára fontosabb a családja, mint saját maga.

A kutatók azt is megállapították, hogy a nők lényegesen több időt töltenek vásárlással, mint a férfiak, igaz ennek része a családi bevásárlás is. A férfiak viszont egy-egy alkalommal több pénzt hagynak a boltokban. Számukra a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség; a nők véleménye megoszlik erről - mondta Kozák Ákos.

Bár minden második nőnek szórakoztató, sőt öröm a vásárlás, kétharmaduk mégis úgy gondolja: vissza kellene fognia magát, mert túl sokat költ.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×