eur:
395.37
usd:
365.96
bux:
73974.91
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Vitára invitál a Fidesz

Választási vitára hívott öt minisztert és egy államtitkárt Deutsch-Für Tamás. A fideszes politikus a munkaügyi, az esélyegyenlőségi, a belügyi, az egészségügyi és a regionális fejlesztésért felelős minisztert, valamint a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárának írt levelet.

Deutsch Für Tamás Csizmár Gábor munkaügyi, Göncz Kinga esélyegyenlőségi, Lamperth Mónika belügyi, Rácz Jenő egészségügyi és Kolber István regionális fejlesztésért felelős miniszternek és Nagy Sándornak, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkárának címzett nyílt levelében úgy fogalmazott: csalódottan vette tudomásul, hogy eddig csupán egyetlen találkozóban sikerült megállapodni.

A fideszes politikus emlékeztetett arra, hogy március 8-án Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter vitázik Áder Jánossal, a Fidesz frakcióvezetőjével az energiaárakról és a megélhetés kérdéseiről.

Az MSZP képviselőcsoportja válaszában azt hangsúlyozta: a Fidesz úgy szeretne megvitatni bizonyos kérdéseket, hogy egy hónappal a választások előtt még mindig nem hozta nyilvánosságra programját.

Címlapról ajánljuk
Irány Lille: a spanyolok elleni sikerrel továbbjutott a női kézilabda-válogatott

Irány Lille: a spanyolok elleni sikerrel továbbjutott a női kézilabda-válogatott

A magyar csapat háromgólos hátrányt dolgozott le, aztán már öttel is vezetett, de a második félidőben ismét kiélezetté vált a találkozó a spanyolok ellen a párizsi olimpián. A hajrát a mieink bírták jobban, és 27-24-es győzelemmel biztosan ott vannak a legjobb nyolc között.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×