eur:
393.32
usd:
363.35
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Új tender a diákigazolványokra

Új közbeszerzési eljárást írnak ki a diákigazolványokra, miután az Educatio Kht. nem találta megfelelőnek a pályázó árajánlatát, és eredménytelennek nyilvánította a tendert.

Az Oktatási Minisztérium közölte: a diákigazolványok ára az új közbeszerzési eljárás sikeres lezárásig nem változik, azután kormányrendeletben szabályozzák, hogy a tanulóknak mennyit kell fizetniük az iratokért.

Az új diákigazolványok gyártására meghirdetett nyilvános közbeszerzési eljáráson eredetileg három cég indult, de végül csak az egyik tehetett árajánlatot. Az új tendert várhatóan még ebben a hónapban kiírják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Esni kezdett a forint, meglódult a dollár

Esni kezdett a forint, meglódult a dollár

A múlt heti nagy hullámvölgy után hétfőn reggel stabilan kezdett a forint a főbb devizákkal szemben, aztán esésbe váltott, miközben meglódult a dollár. Az euró jegyzése délutánra 393 közelébe, a dolláré 363-ig emelkedett. Amint makronaptárunkból kiderül: egy kifejezetten mozgalmasnak ígérkező hét indult és holnaptól kell nagyon résen lenni, és elsősorban az Egyesült Államok felőli adatokra kell figyelni, amelyek akár nagy kilengéseket is hozhatnak a főbb devizákon és a piaci hangulaton keresztül a forintnál is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×